tisdag 30 mars 2010

Därför nobbar Fredrik Reinfeldt Facebook

När statsminister Fredrik Reinfeldt under sin hektiska måndag mötte eleverna på Rudbecks gymnasium fick han tala om allt från Sverigedemokraterna till Facebook.

Reinfeldt varnade samtidigt för nätets baksidor:
- Väldigt mycket som vi kämpar för att trycka tillbaka i det öppna samhället kommer tillbaka med sitt fula tryne på internet. Det kan vara utfall mot homosexuella, rasistiska tillmälen, mobbning och sådana som söker grund för sexuella kontakter och utnyttjanden.

Däremot säger Reindeldt att han själv har varit inne på Facebook, men han äger inte själv någon sida berättar han!

Jag tycker att det inte finns något fel med att ha Facebook, men som Reinfeldt säger att folk utnyttjar varandra, och det tycker jag är inte bra!

Här kan ni läsa mer och detaljerat : http://www.expressen.se/Nyheter/1.1935685/darfor-nobbar-fredrik-reinfeldt-facebook

/Ahsan

2 kommentarer:

  1. Jag håller faktiskt med Fredrik Reinfeldt, Facebook må var ett stort och socialt nätverk, men ändå så finns det onda människor som exempelvis sexuellt utnyttjar och trakasserar andra människor genom detta nätverk. Detta är verkligen en stor nackdel med sociala nätverk tycker jag.

    // Zia

    SvaraRadera
  2. A men det beror på vem du accepterar, det är inte bara att acceptera människor som du inte känner du måste veta vem dom är men Fredrik Reinfeldt har rätt att det finns många onda personer i Facebook// Jimmy

    SvaraRadera